Friday, April 27, 2012

Irma lukker i Jylland

Irma lukker sine butikker vest for Storebælt næste år i marts. Det er vel nok ærgerligt. Jeg bor i Århus, og vi har sådan en god Irma nede ved Magasin i midtbyen. Den er altid fyldt med kunder. Irma har så mange kvalitetsvarer, man ikke ser andre steder.

Føtex og Kvickly er jo ens over hele landet - og hvad enten du er i din egen by eller i sommerhus i Nordjylland, så er det den samme butik du går ind i, den er indrettet på den samme måde og med de selvsamme varer - mens Irma er en anderledes butik med mange spændende specialiteter.

Men hvis forretningen ikke kører godt nok, så er de selvfølgelig nødt til at lukke. Det er lidt kedeligt, at alting bliver så uniformt i de velkendte supermarkeder. Hvis Kvickly fjerner nogle spændende varer i deres forretning, så sker det samme i alle andre Kvicklyer i hele landet. Det er det samme med Føtex. En week-end kunne jeg ikke finde deres stand med specialiteter. Det viste sig, at den simpelthen var fjernet. Jeg var ude efter noget så prosaisk som "Blommer i Madeira" og spurgte en af  de meget unge  ekspedienter. Han kendte ikke Blommer i Madeira, så han hev straks mobilen frem og ringede til chefen, der fortalte ham, at den vare solgte de ikke mere - de stakkels blommer var gået samme vej som de øvrige specialiteter.
GB

Så vender vi kajakken. Vi begynder nok at storhandle i de små gode specialbutikker igen.

No comments:

Post a Comment