Sunday, July 15, 2012

Lighthouse Århus Havnefront fotos fra 15. juli 2012

Hermed nogle nye fotos fra Århus havn fra søndag 15. juli.  Byggeriet skrider frem. Jeg forstår ikke hvorfor de nu siger at det høje lighthouse tårn er et fremtidsprojekt? (se teksten underneden), men måske har det noget at gøre med at budgettet er trængt? Jeg håber at det ikke varer for længe før vi ser det flotte tårn ved Århus havnefront. Det vil jo være en væsentlig del af det lovede projekt. Og uundværlig, ikke?  


Fra pressemeddelelse: "De første beboere er flyttet ind i Lighthouse og er med til at forvandle den tidligere containerhavn til moderne boligområde. Byggeriet er på mange måder et fyrtårn i området. Det 142 meter høje tårn yderst på ‘kajen’ er et fremtidsprojekt, men arkitektonisk er projektet helt klart med til at sætte standarder for byggeriet på Nordhavnen. Første etape af Lighthouse er netop blevet indflytningsklar, mens to andre etaper er undervejs. Hele området går en spændende fremtid i møde med rigtig mange boligprojekter, men også andre store byggerier som Bestsellers hovedkvarter, Navitas og Urban Mediaspace. "

byggeri set bag lystbådehavnen
 Spændende lejligheder. Læg mærke til de specielle vinduer, huset ligner næsten et modelhus klippet i karton. Der er både privatejede lejligheder og boligforeningslejligheder. Byggeriet endnu ikke færdigt.   ungdomsboliger
Der bliver fire forskellige blokke ungdomsboliger, enkelte lejligheder er indflytningsklare. 

ungdomsboliger bag lystbådehavnen
en af de første kanaler..

i den gamle træskibshavn

No comments:

Post a Comment